Faz-2 Altyapı Kesin Kabul Komisyon Görevlendirmeleri

Eğitimde Fatih Projesi kapsammda 03.03.2015 tarihinde imzalan Faz-2 Kis1m 1-2-4-5 ag altyap kurulum işi sözlemeşisi kapsammda geçici kabul süreci tamamlanan okullarda kesin kabul süreci
Bakanlığımızca başlatılmıştır. Kesin kabul sürecinde okullarda kesin kabul işlemlerini gerçekleştirmek üzere personel görevlendirme ihtiyacı doğmuştur. Bu nedenle http://adana.meb.gov.tr/bt/vt/ adresinden okul kurum girişi ile "Komisyon Bilgileri" menüsünden üye bilgi girişlerinin yapılarak formların doldurulması gerekmektedir.

Açıklama:

1) Okullarımız daha önce sisteme giriş yapmışlardı. Sisteme

     Kullanıcı Adı : Kurum Kodu
     Şifre : Kurum Kodu

şeklinde girş yapılmıştır. Şifre değiştiren ve giriş yapamayarak bu konuda sıkıntı yaşayan kurumlarımız Fatih Projesi İlçe Sorumlusu ile iletişime geçebilirlar.

2) Bakanlığımız tarafından bilgi girişi için 28 Haziran 2019 Cuma olarak belirtilmiştir. Ancak bu tarih güncellenerek 15 Temmuz 2019 olarak değiştirilmiştir.

3) Sisteme giriş yaptıktan sonra "Komisyon Bilgileri" sayfasında sağ üst köşede "Kullanım Kılavuzu" ve "Komisyon Kılavuzu" yer almaktadır.

4) Sistemde bilgi girişi yapılacak formda asil 2. ve yedek 2.üye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi Bürosu tarafından yazılacaktır. Bu sebeple sistemde bu satır okullarımıza kapalıdır.

5) Okularımız asil ile yedek 1,3,4 ve 5. üyeleri giriş yapacaklardır. Elektrik Öğretmeni olmayan kurumlar komisyon üyesi olarak, okullarındaki bir öğretmeni ya da yakın okullardan herhangi bir elektrik-elektronik öğretmenini yazabilirler.
 





Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü © 2018

Fatih Projesi Bürosu