Garantisi Biten Vestel Marka Etkileşimli Tahtaların Bakım ve Onarımlarının Sağlanması Hakkında

FATİH PROJESİ KAPSAMINDA OKULLARA DAĞILAN ETKİLEŞİMLİ TAHTALARIN BAKIM VE ONARIMLARI MESLEK LİSELERİ TARAFINDAN YAPILACAK.
 

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü arasında FATİH Projesi 1. ve 2. faz kapsamında daha önce alımı yapılmış ve garanti sürelerini doldurmuş olan Vestel marka etkileşimli tahtaların okullar tarafından bildirilen arızalarının bünyesinde döner sermaye işletmeleri bulunan ve Destek Noktası olarak belirlenen Mesleki Ve Teknik Anadolu Liseleri tarafından bakım ve onarımlarının sağlanmasını içeren protokol imzalandı.

 

Böylelikle mesleki ve teknik Anadolu liselerinin döner sermaye kapasitesinin geliştirilmesi, öğrencilerin üretirken ve tamir ederken iş başında öğrenmelerinin sağlanması ile var olan "fabrika okullar" vizyonunun daha da güçlendirilmesi hedeflendi.

 

Protokol kapsamında Etkileşimli Tahtaların tamiratlarının yanı sıra Destek Noktası olan okulların atölye ve laboratuvarlarının donatılması, öğretmenlerine ihtiyaç duydukları hizmet içi eğitimlerin verilmesi, öğrencilerine beceri eğitimi/stajlarının yaptırılması yer almakta.

Haber Kaynağı : http://mtegm.meb.gov.tr/www/fatih-projesi-kapsaminda-okullara-dagilan-etkilesimli-tahtalarin-bakim-ve-onarimlari-meslek-liseleri-tarafindan-yapilacak/icerik/2835





Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü © 2018

Fatih Projesi Bürosu