ADANA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları İçin İhtiyaç Listesi - (Güncellendi)

İhtiyaç listesi için tıklayınız.

Rehber öğretmen listesi için tıklayınız.

Not: Rehber Öğretmen atamaları Norm Kadro Yönetmeliğinin 21.Maddessinin 4.fıkrası gereğince yapılacaktır.

Not:Seyhan İlçesi Meryem - Abrurrrahim Gizer Ortaokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren normal eğitime (ikili eğitimden tekli eğitime) geçeceğinden il içi atama tercihinde bulunacak öğretmenlerin norm fazlası durumuna düşmemeleri için tercihte bulunurken bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.

Not:İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında imzalanan protokol gereği Çukurova İlçesi Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu örgün eğitimle birlikte Hafızlık Projesi pilot okul olarak seçildiğinden sözkonusu okulda ihtiyaç görülen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi branşına Hafız olan branş öğretmenlerinin atanması gerektiği ile ilgili yazı için tıklayınız.

Not: Çukurova İlçesi Sıtkı Kulak Ortaokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren normal eğitime (ikili eğitimden tekli eğitime) geçeceğinden il içi atama tercihinde bulunacak öğretmenlerin norm fazlası durumuna düşmemeleri için tercihte bulunurken bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.

DÖŞEME MAH. MEHMET NURİ SABUNCU BUL. HÜKÜMET KONAĞI SİTESİ NO 53 01130 SEYHAN / ADANA - 0 (322) 200 9100 / 0 (322) 200 9200

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.