ADANA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 - 2017 YILI 1.KANAAT DÖNEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI İMAMOĞLU İLÇESİNDE YAPILDI

Eğitim Öğretimde 2016 – 2017 Yılı 1.Kanaat Dönemi Değerlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar Başkanlığında İmamoğlu ilçesinde yapıldı.
2016 -  2017 YILI 1.KANAAT DÖNEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI İMAMOĞLU İLÇESİNDE YAPILDI

2016 -  2017 YILI 1.KANAAT DÖNEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI İMAMOĞLU İLÇESİNDE YAPILDI

Eğitim Öğretimde 2016 – 2017 Yılı 1.Kanaat Dönemi Değerlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar Başkanlığında İmamoğlu ilçesinde yapıldı.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar başkanlığında, Maarif Müfettişi Ersan Yaşkeçeli,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve 15 İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

 2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılının Birinci Kanaat Dönem Sonu Değerlendirme toplantısının hayırlı olmasını dilekleriyle toplantının açılışını yapan Turan Akpınar, “Çok değerli mesai arkadaşlarım ve kıymetli dostlar hepiniz saygı ve sevgiyle selamlıyorum ve bize ev sahipliği yapan İmamoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Öğretmen Evi Müdürüne çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantının yapıldığı öğretmenevinin eski bir okul olduğunu, okulun yeni bir binada eğitime devam ettiğini dile getiren Akpınar,” İmamoğlu öğretmen evinin yapım ve düzenlemesinde emeği bulunan İmamoğlu Kaymakamı Sayın Alper Tanrısever’ e ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne eğitim ve öğretime büyük katkısı olduğu için şahsım adına teşekkür ediyorum.”

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve 15 İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılmış olduğu toplantı il genelinde 1.Kanaat Dönemini değerlendirmek üzere belirlenmiş olan gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Gün boyu süren toplantıda,2016-2017 Eğitim Öğretim yılı birinci kanaat dönemi; yöneticiliği münhal bulunan okullar ve bu yıl yöneticilikte görev süresi dolacakların belirlenmesi; ilçelerdeki norm kadro fazlası öğretmenlerin istihdamı; MEB özel program ve proje uygulayan eğitim kurumların belirlenmesi, başvurular; FATİH ve EBA Projeleri; destekleme ve yetiştirme kursları;  okul bütçeleri ; resmi/özel yurt ve pansiyonlarının durumları; Suriyeli çocukların ve mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının okullaşma oranları; merkezi sınavlarda ilçelerimizin başarıları, aksayan yönlerle ilgili tespit ve öneriler; inceleme, soruşturma ve denetim faaliyetleri; il yatırım ve devlet yatırım programları, ilimizde başlayacak ve yapımı devam eden inşaatlar, bakım ve onarımları tamamlanan okullar başlıkları kapsamında değerlendirmeler  yapıldı.

 Toplantıda ayrıca, görüşülen bütün maddelerin ortak amacının Adana’nın eğitim öğretimde en üst seviyeye gelmesi olduğu vurgulandı. İlimizin başarısının proje odaklı bir eğitimle daha ileri seviyelere taşınacağı belirtildi.

 

 Gün içinde İmamoğlu İlçe Kaymakamı Alper Tanrısever de toplantı için ilçeye gelen İl Milli Eğitim Müdürüne kısa bir ziyarette bulundu.

26-01-201726-01-201726-01-201726-01-2017



DÖŞEME MAH. MEHMET NURİ SABUNCU BUL. HÜKÜMET KONAĞI SİTESİ NO 53 01130 SEYHAN / ADANA - 0 (322) 200 9100 / 0 (322) 200 9200

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.