ADANA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2024-2 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI ATAMA İNHA LİSTESİ

Atama inha listesi için tıklayınız 

 Not: Ataması yapılan öğretmenlerin Kararnameleri Valilik onayından çıktıktan sonra İlçelerine gönderilecektir. Ataması yapılan öğretmenlerin eğitim öğretim yılı başlamadan ayrılma -başlama işlemelrini tamamlamaları gerekmektedir.

Atama Duyuru Kılavuzunun D maddesinde " DİKKAT! 2024 yaz döneminde 2'nci iller arası ve il içi isteğe bağlı yer değişikliği duyuruları ile mazerete bağlı yer değişikliği duyurusu kapsamında başvuru ve atama işlemleri kısa bir takvim süresi içerisinde birbiri ardınca gerçekleştirileceğinden bu atama işlemlerine ilişkin alan bazlı ihtiyaç bulunan norm kadroların sağlıklı bir şekilde belirlenebilmesi için atama iptal işlemi kesinlikle yapılmayacaktır. Yer değiştirme başvurusunda bulunacak öğretmenlerin bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir." denildiğinden yapılan yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir.

DÖŞEME MAH. MEHMET NURİ SABUNCU BUL. HÜKÜMET KONAĞI SİTESİ NO 53 01130 SEYHAN / ADANA - 0 (322) 200 9100 / 0 (322) 200 9200

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.